16 januari 2022

2 soorten aluminium boten

1 min read

Aluminium werkboten zijn ideaal voor Marine bouwbedrijven. Deze soort werkboot is licht in gewicht en ontworpen om betrouwbaar en stabiel op het water te zijn. Door het materiaal gaat deze soort werkboot jaren meegaan. Daarnaast behouden aluminium werkboten hun waarde. In deze blog lichten wij twee modellen aluminium werkboten toe. 

Aluminium platbodem

Het eerste type dat wij willen uitleggen, is de aluminium platbodem werkboot. Deze werkboot is stevig en stabiel, mede door het hoogwaardige materiaal. Een aluminium platbodem werkboot is ook erg geschikt voor vissers. Deze boot heeft extra veel ruimte voor jouw visspullen. Aluminium is erg onderhoudsarm. Dit wil zeggen dat je niet elke keer de boot hoeft te schuren en verven. Aluminium platbodems zijn erg licht en hierdoor makkelijk te vervoeren. Ben je na een aantal jaren toe aan een nieuwer model? Dan kun je de boot nog goed verkopen. Deze werkboot behoudt namelijk een relatief hoge restwaarde.

Aluminium jon boot

Een boot nodig voor werkzaamheden waarbij niet al te veel diepgang nodig is? Dan is een aluminium jon boot iets voor jou. Of je nu een boot nodig hebt van 5 meter of 15 meter: deze boot is in diverse maten verkrijgbaar. De jon boot kent een lange levensduur door een zelf drainerend lek en een antislipvloer. Deze boot heeft een vlakke bodem en geringe diepgang, waardoor hij gebruikt kan worden in verschillende watergebieden. Omdat de jon boot een vlakke bodem heeft, is deze boot ideaal om te gebruiken wanneer je door het riet gaat varen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *