wasstraat
Vervoer

Car cleaning laat je uitvoeren door de specialisten van Winston’s Car Cleaning

Winston’s Car Cleaning gaat verder dan enkel het wassen van je auto. Zo kan ook onder meer velgen reinigen, wielkasten reinigen, schoonspuiten en verzorging van de motor en je auto in de wax zetten uit worden gevoerd. Kies je voor de standaard wax, dan blijft deze ongeveer drie maanden zitten. Ben je benieuwd naar het volledige pakket van diensten die je aan kan worden geboden? Neem in dat geval een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren.

Wassen auto

Winston’s Car Cleaning kan ook het interieur van je auto reinigen

Een schone auto begint natuurlijk met de buitenkant van je auto. Maar heb je ook al eens gedacht aan het professioneel reinigen van je interieur? Ben je regelmatig onderweg in je auto, dan weet je als geen ander dat het behoorlijk snel rommelig kan worden. Daar helpt je Winston’s Car Cleaning je graag mee verder en reinigt je interieur van A tot Z. Denk hierbij aan het stofzuigen vloer en matten, het reinigen van dashboard, zijpanelen en de ramen, het reinigen van matten, diepte reiniging bekleding, reiniging en onderhoud van lederen bekleding, reiniging van de hemel en het verwijderen van vlekken.

Winston's

Breng een bezoek aan de carwash van Winston’s Car Cleaning in Apeldoorn

Ben je overtuigd van de voordelen die Winston’s Car Cleaning je te bieden heeft? Wacht dan niet langer en breng binnenkort een keer een bezoek aan de car wash. Je bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 8.00 – 17.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 – 16.00 uur. Voor vragen kun je ook altijd even van tevoren telefonisch contact opnemen met de medewerkers van de car wash in Apeldoorn.