shortlease
Auto

Een auto rijden met weinig maandelijkse kosten

Vaste lasten. We kennen ze allemaal. Al helemaal als het gaat om auto’s. Je hebt je auto nodig om van A naar B te gaan en zult dus ook genoegen moeten nemen met de kosten die eraan zitten en iedere maand terug komen. Alles in het leven is al duur genoeg en daarom wil je juist besparen waar het kan. Een auto hoeft niet duur te zijn, want met je auto kun je besparen en je maandelijkse lasten verminderen. Er zijn een aantal manieren om dit te doen.

Auto leasen

Het leasen van een auto is voor veel mensen ideaal, en wel om de volgende redenen: je betaalt één vast bedrag per maand inclusief wegenbelasting, verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties. Je hoeft alleen nog maar zelf voor brandstof te zorgen. Je leest het goed, alleen brandstof. Dat is de reden dat veel mensen kiezen voor autolease. Het nadeel aan autolease is wel vaak dat je een lange tijd vastzit aan een contract van een aantal jaar. Hier is ook een oplossing voor, namelijk shortlease bij Blankert Shortlease. Je kunt dan voor een kortere tijd leasen. Ideaal!

Mocht het zo zijn dat je alsnog de kosten te hoog vindt van shortlease of autolease, dan is dat ook geen probleem. Door het ruime aanbod is er altijd wel een auto die bij je budget past. Aangezien je zelf nog aparte kosten hebt voor brandstof is het verstandig om een zuinige auto te nemen en een kleinere auto die lage maandelijkse leasekosten met zich meebrengen. De Toyota shortlease is dan bijvoorbeeld een goede keuze. Zuinig, degelijk en betrouwbaar.

Betrouwbare auto

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat iedereen een betrouwbare auto wil. Je wil namelijk niet steeds problemen hebben aan je auto, want dit kan hoog in de kosten lopen. Het is dan de kunst om een betrouwbare auto te vinden. Dit heeft veelal met het merk of het type te maken, maar dit zegt niet alles. Per auto is het weer verschillend of het een betrouwbare auto is die weinig problemen zal hebben. Doe daarom eerst goed onderzoek naar welke auto’s worden aangeraden, weinig kosten hebben, goedkoop zijn in onderhoud en wat ervaringsdeskundigen zeggen.