16 januari 2022

Motor inruilen of zelf verkopen?

1 min read
gebben motoren

Een motor rijden is heerlijk, maar toch zijn er tal van redenen te bedenken om je motor te verkopen. Misschien heb je geen motor meer nodig of wil je een andere motor kopen. Hoe dan ook, er zijn meerdere manieren om je motor te verkopen en er geld voor te ontvangen. Denk aan het inruilen van je motor of het zelf verkopen van je motor.

Inruilen

Als je een nieuwe motor wil, dan is het inruilen van je oude motor een goede en snelle manier om hem van de hand te doen. Je hoeft geen moeite te doen om hem eerst te verkopen om een nieuwe te kopen. Als je naar een motorwinkel zoals Gebben Motoren gaat, dan kun je vaak je oude motor inruilen en een bepaald bedrag erbij doen om een nieuwe motor te kunnen kopen.

Zelf verkopen

Zoals eerder genoemd kan het verkopen van een motor veel verschillende redenen hebben. Misschien kun je het geld goed gebruiken, wil je (tijdelijk) geen motor meer of wil je gewoon een nieuwe motor aanschaffen. Voor al deze redenen is het zelf verkopen van een motor ook een goede zet. Je kunt namelijk ook je motor verkopen, er geld bij doen en een nieuwe motor kopen. Vooral als je denkt dat je er meer voor zult krijgen dan bij inruil. Wel is het natuurlijk zo dat je meer tijd en moeite kwijt bent aan het verkopen ervan, want je moet eerst een koper zien te vinden voor je oude motor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *