30 november 2021

Nog meer genieten van fietstochten

2 min read
mio cyclo 215 hc

Je bent een echte liefhebber en je fietst veel. Daarom doe je er ook alles aan om je tochten zo leuk mogelijk te maken. Je zoekt bijvoorbeeld de uitdagende wegen op. Het is dan wel belangrijk dat je weet waar je moet zijn en hoe je weer terug komt. Daarvoor gebruik je een mio cyclo 215 hc. Dit is namelijk het soort fietsnavigatie dat je ritten direct een stuk beter en aantrekkelijker maakt. Het maakt het mogelijk om alles op een meer professionele manier aan te pakken. Dat is wel heel aantrekkelijk voor echte fietsfanaten.

mio cyclo 215 hc

Het gemak in gebruik

De voordelen van de 215 hc zijn vooral te vinden op het gebied van het gebruik. Het is fijn om te weten dat alles al geheel klaar voor gebruik is. Zo zitten er bijvoorbeeld al kaarten in die je direct kunt gebruiken. Ze komen direct op je scherm. Dit scherm is bovendien touchscreen en waterdicht. Dat maakt het gebruik ook een stuk gemakkelijker. De bediening met de grote en duidelijke knoppen draagt daar bovendien ook aan bij. Dit maakt het navigeren net wat simpeler wanneer je op de fiets zit. Dit weegt ook sterk mee in de keuze.

Meer dan alleen navigeren

Het fijne aan de mio cyclo 215 hc is dat je er meer mee kunt dan alleen navigeren. Het geeft je ook inzicht in je prestaties op de fiets. Zo kun je bijvoorbeeld de candans meten. Dat is altijd een goede indicatie van hoe je bezig bent. Een andere belangrijke indicatie is je hartslag. Ook die is te meten dankzij de speciale band die erbij wordt geleverd. Je kunt jezelf dus niet alleen uitdagen op het gebied van de route, maar ook op het gebied van de inspanning. Het maakt het aantrekkelijk om ermee te gaan werken als fietsliefhebber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *