directiechauffeur groningen
Geen categorie

Op een efficiënte manier met je agenda omgaan?

Grip houden op je agenda en je afspraken goed indelen is belangrijk om zo weinig mogelijk stress te hebben. Het is niet voor iedereen gemakkelijk om dit voor elkaar te krijgen. Het is wel mogelijk, maar vaak weet men niet hoe dit het beste moet. Het belangrijkste is om efficiënt en effectief met je tijd om te gaan. Hoe kun je dit doen vraag je je af?

Neem een directiechauffeur

Een goed voorbeeld is een directiechauffeur. Een directeur, politicus of topman van een bedrijf of organisatie maakt regelmatig gebruik van een chauffeur. Dit is ideaal om van en naar afspraken te reizen, omdat ze zelf niet hoeven te rijden en ze tijdens de rit ook nog eens kunnen werken. Zo verliezen ze geen tijd en komen ze in alle rust aan op hun afspraak. Dit neemt veel druk van de schouders! Er zijn door heel Nederland directiechauffeurs te vinden, zoals in Amsterdam, in Maastricht of een directiechauffeur in Groningen. Dit maakt het een stuk toegankelijker en aantrekkelijk om er één in te huren.

Je werk uitbesteden

Het is soms moeilijk om je werk uit te besteden, vooral als je een controlfreak bent. Je wil het liefst alles zelf doen, zodat je zeker weet dat het goed gaat. In de praktijk blijkt vaak dat dit toch niet werkt. Kijk daarom wat je zelf kan doen binnen een bepaalde tijd en probeer de rest zo veel mogelijk uit te besteden aan anderen of collega’s. Dit bespaart je ontzettend veel tijd en stress. Ook kun je nooit goed zijn in alles, waardoor het alleen maar verstandig is om uit te besteden.

Plannen

Of het nu gaat om afspraken of deadlines. Plannen is altijd iets wat weer terug komt. Het is daarom ook mega belangrijk om op tijd dingen te plannen, zodat je kunt voorbereiden en genoeg tijd hebt om dingen af te maken. Een cursus timemanagement is daarom voor veel mensen een uitkomst. Probeer zo min mogelijk uitstelgedrag te vertonen, want dat werkt de planning alleen maar tegen. Het doel van een planning is dan ook dat je overzichtelijk hebt wat je doet en nog moet doen. Zorg daarnaast voor zo min mogelijk afleiding en focus alleen op je planning!