16 januari 2022

Stoer en milieubewust

2 min read
e-Choppers

e-Choppers hebben nu niet de naam dat het stoere modellen zijn, gelukkig is de tijd veranderd en maak je nu met een Spyder Wheelz wel de blits op de weg. Zie je een chopper rijden dan geloof je niet dat je te maken hebt met een elektrisch model, de stoere kleuren en mooie grote koplamp maken indruk op de weg. Dan hebben we het nog niet over alle andere stoere eigenschappen gehad die de chopper heeft, brede banden voor een leuk uiterlijk en natuurlijk goede wegligging.

Flitsende kleuren

Wil je opvallen dan heb je een goede keuze gemaakt door een van de opvallen kleuren te kiezen van de e-Choppers, of je nu voor rustig grijs gaat of je kiest voor fel geel het is allemaal mogelijk. Bij beide kleuren val je alleen al op door het model van de chopper, zet je smartphone in de universele houder en geniet van een zacht achtergrondmuziekje tijdens je rit. Want ook dit kan omdat een helm niet nodig is, perfect om in de zomer een fris kleurtje te krijgen tijdens het rijden.

e-Choppers

Handig display op het stuur

Wanneer je aan het rijden bent met de e-Choppers, wil je wel kunnen aflezen hoe het met de accu is gesteld. Het display op het stuur van de chopper is duidelijk en eenvoudig af te lezen, hier kun je zien hoe hard je rijdt en hoeveel je gereden hebt maar ook de stand van de accu en eventuele storingen. Wanneer je de verlichting aan hebt zie je dit ook het op display, erg handig en onmisbaar om de staat van je Spyder Wheelz te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *