Geen categorie

Unieke Mini Cooper velgen

Het is en blijft een bijzondere auto, de Mini. Zeker als u de auto voorziet van Mini Cooper velgen is de auto een lust voor het oog. Het is toch altijd beter voor de originele Mini Cooper velgen te kiezen. Replica’s zijn goedkoper, maar dat ziet u er ook aan af. Bovendien lopen ze eerder schade op. Niet kiezen voor de originele Mini Cooper velgen is de auto tekort doen.

Cooper mooier met echte Mini Cooper velgen

Voor de goede orde. De Cooper is het hatchback model van de Mini. Het staat te boek als een zeer pittige en compacte stadsauto. De retro-look auto is echter ook prima buiten de stad te gebruiken. U hebt ook nog de Cooper S, de meer sportieve uitvoering. Maar vergeet niet dat de Mini Cooper, die u dus altijd met originele velgen rijdt, al sportief genoeg is met 126 PK en een koppel van 220 Nm. BMW is overigens eigenaar van Mini en dat is aan bepaalde onderdelen van de Mini af te zien ook.

De hand van BMW

BMW heeft de rijprestaties en de functionaliteit van de Mini verder doorontwikkeld. Dat de Mini Cooper velgen zo mooi zijn, is niet zo gek nu u weet dat BMW achter het merk zit. Want BMW hecht grote waarde aan de velgen van de auto. Logisch, want ook Mini Cooper velgen bepalen voor een groot deel de uitstraling van de auto. De hand van BMW is ook te zien aan het feit dat de kilometerteller nu gelukkig weer recht voor de neus van de chauffeur te vinden is en niet ergens midden op het dashboard. Dat geldt eveneens voor de raambediening die u nu gelukkig gewoon in het portier aantreft. Ook zijn de voorzittingen verlengd. Daardoor is de auto beter toegankelijk voor de langere medemens geworden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *