e-shopper
Vervoer

Wat een e-shopper is en wat je ermee kunt

Niets leuker dan met je vrienden op pad en misschien is de meest originele manier om dat te doen wel met de e-shopper. Een e-shopper is een gaaf vervoermiddel dat lijkt op een motor maar het niet is. Bovendien is de e-shopper volledig elektrisch wat weer handig is in de kosten.

e-shopper

Wat is dat nu precies, zo’n e-shopper?

De e-shopper is een soort elektrische scooter met een wel heel uniek uiterlijk. Hij lijkt een beetje op een motor en is daarom heel populair bij allerlei mensen. Je hebt er geen speciaal rijbewijs voor nodig. Je kunt er dus eentje huren als vervanging van je brommer maar je kunt ze ook huren voor een leuke dag vol plezier met vrienden en familie. 

Op pad met de e-shopper

Huur een e-shopper en voel je even als een echte biker. Je kunt op verschillende locaties zo’n e-shopper huren voor een dagje plezier, of meer natuurlijk! Vanuit deze locaties verken je de prachtige omgeving met je eigen elektrische bike. Bij veel locaties heb je de mogelijkheid om een aanbevolen route te krijgen om zo alle bezienswaardigheden, kronkelige paadjes en gezellige dorpjes of steden te ontdekken. Bijvoorbeeld op de Veluwe of in de mooie natuur van Brabant. Maar je kunt natuurlijk ook zelf eropuit trekken. 

e-shopper

Verschillende soorten

Zorg dat je altijd bij een verhuurder of leverancier bent met kennis van zaken want er zijn een heleboel soorten e-shoppers om uit te kiezen. Je wil natuurlijk wel de beste voor jouw postuur en rijstijl kiezen!