16 januari 2022

Wat zijn de beste Japanse tuning auto’s?

2 min read

Japanse bolides zijn sinds jaar en dag zeer populair bij cartuning fanaten. Maar wat zijn de meest populaire modellen uit het land van de rijzende zon du moment?

Toyota Camry

We moeten het deze auto nageven: het is misschien wel de meest betrouwbare en goedkoopst te onderhouden midsize sedan die momenteel op de markt is. Het lijkt erop dat Toyota geen beloftes doet die het niet kan nakomen, en dus is de nieuwe Camry erin geslaagd om alle verwachtingen te overtreffen.

Hij is verkrijgbaar in benzine- of hybride-uitvoering, elk met hun eigen voordelen, en levert behoorlijke prestaties binnen zijn segment. De Camry combineert perfect premium comfort met perfecte veiligheidsscores en een probleemloze ervaring voor de eigenaar. Vandaag kunt u een van deze voor ruwweg $ 20.000 ophalen.

Tip: https://www.extremecarstyling.nl/remus

2019 Honda Odyssey

De Odyssey dient als een voorbeeld van wat een geweldige minivan kan zijn, en moest daarom in onze lijst worden opgenomen. Niet alleen is het een van de beste auto’s voor het geld afkomstig uit Japan, maar het behoort ook tot de top minivans die momenteel wereldwijd worden verkocht. Het design is goed, maar dat is dan ook het dieptepunt van de auto.

Hij is ongelooflijk ruim en biedt dezelfde hoge standaard van comfort voor alle passagiers (en hij biedt plaats aan minstens acht passagiers), terwijl de zetels kunnen worden verwijderd om een indrukwekkende laadruimte te creëren. Voor de basisprijs van 30.000 dollar krijgt u ook een krachtige, standaard 280 pk V6 die er op de een of andere manier nog steeds in slaagt om een soepele rit te bieden die goed is voor ongeveer 28 mijl per gallon op de snelweg. Goed gedaan, Honda.

2018 Lexus LC

De 2018 Lexus LC moest worden opgenomen in deze lijst. Het regeert nog steeds een van de meest bang-for-the-buck sportwagens die er zijn. Niet alleen levert hij een harmonieus en esthetisch exterieurdesign, maar hij wordt ook geleverd met een krachtige 5.0 V8-motor die maar liefst 471 pk produceert.

Voor een meer duurzame oplossing is er ook een hybride model beschikbaar. Desondanks biedt de LC een verrassend comfortabele rit en beschikt hij over een groot aantal veiligheidsvoorzieningen in combinatie met een zeer hoge betrouwbaarheid. Een andere reden om te kiezen voor een Lexus ligt in hun top-notch garantie en customer support systemen.

Uitgelicht: https://www.extremecarstyling.nl/wagner-tuning

2019 Mazda MX-5 Miata

Absoluut de meest leuke voor de grootte, de MX-5 Miata is nu al precies drie decennia een favoriet, altijd in geslaagd om de hoge verwachtingen te overtreffen. De belangrijkste voordelen die je zult zien in een Miata zijn de opwindende aandrijving, betaalbaarheid en eenvoud. De nieuwste versie heeft zelfs het vermogen opgevoerd tot 181 pk, terwijl hij toch zijn vederlichte gestalte heeft behouden.

Maar waar het bij de nieuwe Miata vooral om draait, is de betrouwbaarheid. Dat is de reden waarom de Miata verbazingwekkende gebruikersrecensies en betrouwbaarheidsscores heeft gekregen en waarom hij steeds weer opduikt in lijsten met de aantrekkelijkste en betrouwbaarste sportwagens op instapniveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *