Auto

Welke Honda’s zijn er momenteel?

Je zult ongetwijfeld wel eens een Honda voorbij hebben zien rijden. Maar weet jij ook welk model dit was? Honda is in de afgelopen jaar verder ontwikkeld en heeft hierbij meerdere modellen en uitvoeringen beschikbaar. Denk hierbij aan modellen als de Honda Jazz, Civic, HR-V, CR-V, Honda e en NSX. Bekijk deze modellen bij een Honda dealer.

Honda Jazz

De Honda Jazz bestaat al sinds 2002 maar heeft in de loop van de jaren diverse extra specificaties gekregen. Naast de nieuwe Honda Jazz bestaat er ook de Jazz Crosstar. Beide nieuwe modellen zijn hybride aangedreven en hebben een sportieve uitstraling.

Civic

Honda Civic zijn ook in diverse versies te krijgen. De eerste is de Honda Civic 5-deurs, heeft zoals deze al zegt 5 ingebouwde deuren. Deze auto heeft onwijs veel ruimte en is voorzien van de laatste updates. Daarnaast is er ook de Civic 4-deurs, die speciaal gebouwd is voor de bestuurder. Deze auto staat bekend om de geavanceerde veiligheidsfuncties. Tevens is er een Honda Civic Type R, deze auto is voor de sportievelingen onder ons. De lichtmetalen velgen en het Race DNA maken de auto tot een sportief race monster. 

HR-V

Ook is er de Honda HR-V. Deze auto in handgeschakeld en is een sportieve SUV. Het is een ruime auto die zuinig rijd. Je kunt de auto in verschillende kleuren krijgen. 

CR-V

De Honda CR-V is er in de normale uitvoering en in de Hybrid uitvoering. Deze grote auto is voorzien van maar liefst 7 zitplaatsen en is in de wereld een bekende SUV. 

Honda e

De Honda is één van de meest verkochte Honda’s. De auto is volledig elektrisch en is binnen 31 minuten opgeladen. Het is een strak model en een echt voorbeeld van toekomstige technologie. 

NSX

De Honda NSX is een sportief en laag model. Zowel het exterieur als interieur straalt snelheid uit.  Deze Honda is voorzien voor een glimmende lak en is erg tijdloos.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *