16 januari 2022

Welke Japanse auto’s worden momenteel het meest geïmporteerd?

4 min read

De Japanse autofabrikanten produceren net nu een aantal voertuigen van geweldige kwaliteit. Laten we eens een kijkje nemen naar enkele van de beste op de markt in 2021.

Kiezen voor een Japanse auto is misschien nog nooit zo’n verstandige beslissing geweest. Nu Japanse autofabrikanten steeds meer met elkaar concurreren om hun merk als het meest begeerlijke te onderscheiden, is het aantal voertuigen van topkwaliteit dat de laatste tijd uit het land komt overweldigend. Dit heeft geleid tot een grotere alomtegenwoordigheid en kwaliteit van Japanse auto’s die naar de wereldmarkt worden geëxporteerd.

Dezelfde alomtegenwoordigheid betekent een grotere beschikbaarheid van reserveonderdelen, en goedkopere onderhoudskosten. Als u op zoek bent om een Japans voertuig te kopen, zal dit artikel u helpen om u in de juiste richting te sturen. Om onze lijst zo compleet mogelijk te maken, hebben we alles opgenomen, van sportwagens tot sedans, compacte auto’s en SUV’s. Dus, blijf hangen voor de beste Japanse auto’s die momenteel op de markt zijn.

Lexus RX 350 2019

Lexus is erin geslaagd om ons deze keer te verrassen. Maar, in alle eerlijkheid, hun RX 350 verdient echt een plek op deze lijst. Het is de perfecte keuze van een luxe midsize SUV, omdat het wordt geleverd met een top-notch garantiesysteem en een verrassend concurrerende betrouwbaarheidsrating. Voor een vanafprijs van 43.000 dollar beschikt hij over een luxueus interieur met grote, beklede zetels die meer dan voldoende ruimte bieden voor een zo comfortabel mogelijke rit.

Ook de aandrijving is heerlijk soepel, met een krachtige V6 motor die altijd beschikbaar is bij een druk op het gaspedaal. Het is echter de prijs-kwaliteitverhouding die hem vooral helpt onderscheiden van zijn concurrenten en hem tot een zeer verstandige aankoop maakt.

2017 Toyota Prius

Ja, de Prius. Love it or hate it, deze auto levert alles wat hij belooft, en nog veel meer. Het exterieurontwerp zal misschien niet bij iedereen aanslaan, noch zullen de prestaties van de auto (hoewel het een grote stap omhoog is ten opzichte van zijn voorgangers), maar je kunt niet ontkennen dat de Prius elke cent waard is.

Hij heeft die kenmerkende Toyota-betrouwbaarheid en betaalbaarheid, terwijl hij een royaal scala aan apparatuur en functies biedt, en meer ruimte dan iedereen hem echt krediet voor zou geven.

Honda Civic Hatchback 2019

De nieuwe Civic hatchback concurreert met de allerbeste in het segment van compacte auto’s. Net als zijn grote broer Accord, slaagt de Civic erin om elke belangrijke comfort- en veiligheidsfunctie in een betaalbaar en visueel aantrekkelijk pakket te verpakken. Hij krijgt lovende kritieken op het gebied van comfort en betrouwbaarheid, terwijl hij ook nog eens zeer zuinig met brandstof blijkt te zijn.

Tip: https://easyimport.nl/

Hij biedt veel meer bagageruimte dan zijn uiterlijk doet vermoeden en het verrassend luxueuze interieur is echt meer dan je ervoor betaalt. De basisprijs voor de sedan is $19.450, maar u kunt ook kiezen voor een van de sportieve uitvoeringen, zoals de opwindende Type R voor ongeveer $35.000. Hiermee worden de prestaties van de Civic aanzienlijk opgevoerd, terwijl er één zitplaats van de standaard vijf wordt opgeofferd.

Mazda CX-5

De nieuwe CX-5 is erin geslaagd om in de absolute top van het wereldwijde SUV-segment te belanden. Deze betaalbare SUV verrast aangenaam met de hoeveelheid luxe en ruimte die het interieur biedt. De auto kan ook bogen op geweldige veiligheidsscores. Andere verbeteringen ten opzichte van de vorige versies zijn een nog aantrekkelijker design en een plezierig weggedrag.

Hij wordt geleverd met een 2.5L viercilinder die 187 pk en 186 lb-ft koppel levert en het vermogen naar alle wielen of alleen naar de voorwielen kan sturen, afhankelijk van de uitvoering. Dat is veel vermogen voor een middelgrote SUV, en daarom verrast de betaalbare CX-5 zijn eigenaars met wendbaarheid en snelheid. Gezien zijn segment, maakt een brandstofverbruik van 31 mijl per gallon op de snelweg hem ook vrij economisch.

2019 Toyota Corolla

Het lijkt erop dat Toyota dit jaar op dreef is, want het is een van de meest populaire en geprezen automerken voor zuinigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. De Corolla belichaamt deze epithetonen, want het levert alles wat het belooft, en meer. Tegen een betaalbare prijs biedt de Corolla veel ruimte, veiligheidsvoorzieningen, een top-notch betrouwbaarheid en een aantal van de goedkoopste onderhoudskosten op dit moment op de markt.

Handig: https://easyimport.nl/bpm-berekenen-aangifte/

Het is het perfecte voertuig voor mensen die graag op veilig spelen en genieten van de voordelen van een goed afgeronde auto, voor een betaalbare prijs. In 2019 heeft de Toyota zijn Corolla hatchback opnieuw geïntroduceerd, en Apple CarPlay, samen met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en concurrerende comfortfuncties zijn standaard in alle modellen.

2018 Honda Accord

De Accord is een van die auto’s die consequent verbetert met elke iteratie. De nieuwste versie is een van de meest goed afgeronde midsize sedans die er zijn, met alles van geweldige gas kilometers, geavanceerde technologie, overvloedige veiligheidsvoorzieningen, tot een luxe, comfortabel interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *